افزایش قیمت دلار امروز

  1. January 28, 2021

    آبا برنج هندی و پاکستانی ارزان می شود؟

    آبا برنج هندی و پاکستانی ارزان می شود؟

    برنج هندی و پاکستانی ار منبع ارز ترجیحی دولت برا

    ادامه مطلب
  2. January 28, 2021

    رب گوجه گران می شود

    رب گوجه گران می شود
    رب گوجه شاید تنها محصولی است که به رقم بالا رفتن قیمت قوطی فلزی آن و همچنین هزینه های بسته بندی هنوز افزایش قا

    ادامه مطلب
  3. December 03, 2020

    ارز 4200 حذف شد/بررسی حذف ارز 4200 روی مواد غذایی/تحلیل حذف ارز 4200 /قیمت کالاهای اساسی به کدام شو می رود؟

    ارز 4200 حذف شد/بررسی حذف ارز 4200 روی مواد غذایی/تحلیل حذف ارز 4200 /قیمت کالاهای اساسی به کدام سو می رود

     

    به گزارش بازار مولوی : به نقل از خبرگزاری ها نرخ ارز 4200 ارز دولتی که تا پیش از این به کالاهای اساسی و استرانژیک تعلق می گرفت به نرخ 11500 افزایش یافت.این بدین معنی است که کالاهایی که تا پیش  از این با نرخ 4200 وارد می شدند ،در سال 1400 با کف نرخ 11500 وارد خواهد شد.در این مقاله به بررسی تاثیر این مصوبه و همچنین پیش بینی اثر گذاری این تغییر قیمت ارز بر بازار و خصوصا اقلام مواد غذایی خواهیم پرداخت.

     

    ارز 4200 حذف شد

    مژگان خانلو، سخنگوی بودجه سارمان برنامه‌وبودجه به تجارت‌نیوز گفت: در بودجه سال آینده دلار 4200 تومانی در بودجه نداریم.

    به گفته او، نرخ ارز، در سامانه معاملات ارزی تعیین می‌شود و بین نرخ 4200 تومانی و نرخ نیمایی محاسبه می‌شود. این سامانه تشکل شده تا نرخ دلار ترجیحی و نیمایی را بهم نزدیک کند

     

    بررسی حذف ارز 4200 بر روی بازار

    خبر حذف نرخ 4200 دولتی دیروز چهارشنبه 12 آذر 99 همزمان با تقدیم بودجه سال1400 از طرف دولت به مجلس رسانه ایی شد،اما این تصمیم چه تاثیری بر بازار ایران خواهد گذاشت.در واقع در چند سال اخیر و از بوجود آمدن تلاطمات ارزی دولت تصمیم گرفت به تدریج نرخ ارز را در ایران واقعی کند،این تصمیم رفته رفته با حذف کردن گروه های مختلف کالایی شکل گرفت به طوری که امروز واردات بخش کوچکی از کالاها با نرخ 4200 صورت میگرفت.اکثر صنایع اعم از بخش های مختلف همچون خودرو،ساختمان  و ... با نرخ ارز نیمایی محاسبه و عمل می شد. تنها گرو هایی بزرگی که شامل ارز4200 می شدند گروه مواد غذایی و دارویی بود که این تصمیم شاید بتواند بر روی سهم کوچکی از بازار اثر گذار باشد.

     

    تحلیل حذف ارز 4200 روی مواد غذایی

    حذف ارز 4200 بر روی مواد غذایی می تواند در سال 1400 نمایان گردد.این تصمیم نه بر روی کالاهایی که قبلا نرخ بالاتر ارز را پیشخور کرده اند بلکه بر روی کالاهایی اثر گذار خواهد بود که تاکنون از نرخ 4200 دولت تاثیر می گرفتند.از شروع کرونا و با ورود به سال 1399 خیلی از محصولات با نرخ غیر رسمی خود را با شرایط پیش رو وقف دادند.کالاهایی نظیر روغن،سویا،حبوبات،برنج هندی با اینکه توسط مراجع نرخ انها تایید نگردید اما عملا با نرخ دلار نیمایی مبادله می شوند.

    از این روز تنها به کالاهایی نظیر شکر،قند،میتوان اشاره کرد که هنوز تاثیر خود را از دلار نیمایی نگرفته اند.صنایع مواد غذایی به تدریج توانستند خود را نرخ دلار نیمایی وفق دهند از این روز تلاطم خاصی را در بازار مواد غذایی شاهد نخواهیم بود.

     

     

     

    ادامه مطلب
  4. November 23, 2020

    ستا د تنظیم بازار نرخ سویا و دیگر نهاده های دامی را منتشر کرد

    تعیین قیمت نهاده های دامی در مبادی ورودی بر اساس آخرین تغییرات قیمت جهانی/ تصویب هزینه‌های توزیع برای تحویل نهادها به دامداران و مرغداران در سامانه بازارگاه

    ستاد تنظیم بازار قیمت نهاده های دامی را بر اساس آخرین تغییرات قیمت جهانی (مورد تایید کمیته ارزی) به تصویب رساند.

    به گزارش بازار مولوی به نقل از شاتا، بر این اساس قیمت هر کیلوگرم دانه سویا در مبادی ورودی ۳۱ هزار ریال و قیمت هر کیلوگرم کنجاله سویا در مبادی ورودی ۳۲ هزار و ۲۰۰ ریال تعیین شد.

    ستاد تنظیم بازار همچنین قیمت هر کیلوگرم ذرت و جو را در مبادی ورودی ۱۷ هزار ریال اعلام کرد.

    در این ستاد مقرر شد، سقف قیمت‌های جهانی خرید این نهاده ها در سامانه جامع تجارت به صورت مستمر توسط کارگروه نظارت و تخصیص ارز، بررسی و بروز شود.

    تمامی قیمت های تعیین شده در خصوص انواع روغن و نهاده‌های دامی در مبادی ورودی بوده و کرایه حمل مستند به اسناد و مدارک مثبته و بارنامه های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به تناسب در این قیمت‌ها قابل اعمال است.

    همچنین در خصوص دانه‌های روغنی، کرایه حمل متناسب با روغن خام و کنجاله استحصالی اعمال می شود.

    در ستاد تنظیم بازار مقرر شد که با توجه به ضرورت تسهیل تامین و توزیع نهاده های دام و طیور، از آنجایی که در سامانه بازارگاه برای توزیع کنندگان نهاده‌های دام و طیور نقش و جایگاه تعریف شده است، تمامی هزینه‌های توزیع برای تحویل نهادها به دامداران و مرغداران توسط تمامی عوامل و واسطه های فروش به ازای هر کیلوگرم جو و ذرت ۱۵۰ ریال و برای هر کیلوگرم کنجاله ۲۵۰ ریال مصوب گردید که این مبلغ شامل اتحادیه ها و تشکل های مربوطه نیز می باشد.

    ادامه مطلب
  5. November 17, 2020

    مرغداران برای غذای مرغان خود به سوپر مارکت ها سرازیر شدند/سویا خوراکی نایاب شد/افزایش قیمت سویا

    به گزارش بازار مولوی به نقل از کمبود خوراک طیور در سطح کشور موجب شده مدیران مرغداری‌ها، خوراک طیور مورد نیاز را از بازار آزاد با قیمت چند برابر ارزش واقعی تامین کنند و حتی تعدادی از مرغداران با هجوم به فروشگاه های مواد غذایی و خرید سویاهای بسته بندی و شفته عملا این فروشگاه ها را خالی از قلم کالایی به اسم سویا کرده اند.

    توزیع قطعی نهاده‌ها با ارز ترجحی در سامانه بازارگاه

    «امید گیلانپور» معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب‌وکارهای کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی اظهارداشت: توزیع نهاده‌هایی که با ارز ترجیحی تامین می‌شود، باید در سامانه بازارگاه انجام شود.

    وی فعالیت این سامانه را در کشور نمونه برشمرد و گفت: باید توانمندی‌های این سامانه را افزایش دهیم

    ادامه مطلب
  6. November 10, 2020

    احتمال افزایش شدید قیمت شکر قوت گرفت

    به گزارش بازار مولوی قیمت شکر در حال افزایش است.قیمت عمده شکر ۵۰ کیلویی که درهفته دوم آبان ماه ۹۹ با نرخ ۷۳۰۰ الی ۷۸۰۰ در حال داد و ستد بوذ . امروز ۲۰ آبان ۹۹ به قیمت ۸۲۰۰ الی ۸۸۰۰ در حال داد ستد است.با توجه به اینکه ارز نیمایی در سال ۹۸ به شکر تعلق نمیگیرد و موجودی قدیم از ابتدای سال ۹۹ در حال مصرف می باشد این احتمال که شکر قیمت های جدیدی را تجربه کند وجود دارد.البته باز تصمیم دولت به کاهش یا افزایش این کالای استراتژیک اولویت دارد.
    با توجه به نزدیک شدن به عید نوروز۹۹ و بالا رفتن تقاضای شکر باید دید قیمت نهایی این محصول چه قدر خواهد شداینکه آیا شکر درنیمه دوم سال 99 گران میشود باید منتظر ماند و دید چه اتفاقی می افتد.

    ادامه مطلب
  7. June 26, 2016

    نرخ دلار کاهشی شد

    ادامه مطلب
بازار مولوی ::بزرگترین پخش مواد غذایی اساسی در ایران (از1373)